Sokan nem ismerik ezt a nagyszerű módszert. Én is csak két éve találkoztam vele először, amikor Márton Olgi barátnőm megtanulta és rajtam kezdett gyakorolni. Azonnal megtetszett: egyszerűen jól éreztem magam a kezelés közben is és utána is. Miért is van ez?
A módszer egészen új, kb. 30 éves, és egy Gary Douglas nevű ember nevéhez fűződik. Gary igen jó intuitív képességekkel rendelkezett, ezért egy masszőr megkérte arra, hogy segítsen kezelni az egyik kliensét. Ő azonban a kezelés során nem személyes információkat kapott az ügyfélről, hanem egy kezelési rendszer körvonalazódott benne, amely a fejen lévő 32 energetikai pontra épül. Kliensei a kezelések után jobban kezdték érezni magukat, és elindultak az életükben bizonyos pozitív változások.
A mai korszerű tudomány megvizsgálta, mi történik ilyenkor. Amikor a kezelő megfogja a kliens fejét és tart bizonyos pontokat, kiegyenlítődik, levezetődik az agyban lévő feszültség. A stressz hatására elliptoiddá torzult sejtek a kezelés hatására újra gömb alakot vesznek fel. Ez az oka annak, hogy a kezelés során elcsitulnak a gondolatok, és tartósan csökkennek a stressz okozta panaszok. Mivel ez a 32 pont az agyban egy-egy adott életterülethez kapcsolódik (pénz, kontroll, kreativitás, kapcsolatok teremtése, test, szexualitás, gyógyítás, forma, struktúra, stb.), így az ezekhez tartozó gondjaink, befeszüléseink is ellazulhatnak. A végeredmény mindenképpen egy sokkal kisimultabb valaki, aki tiszta fejjel tud majd nekiállni a mindennapi teendőknek.
Még egy jó hír: a módszer gyerekeken is teljesen veszélytelenül alkalmazható, ráadásul ők sokkal gyorsabban reagálnak a kezelés alatt – tehát a kezelési idő (ami egyébként kb. 1,5 óra) felére rövidül.
Ha szeretnéd kipróbálni, akkor október 17-én szombaton megteheted. Az alábbi időpontokra tudsz jelentkezni: 9:00, 11:00, 13:00, 15:00, 17:00.
Jelentkezés: https://flowers-eletmod-tanacsadas.hu/jelentkezes/
Kérjük, tüntesd fel, melyik időpontra szeretnél jönni!

 

Megyeri Kata

Loading