A sok esős nap után szó szerint és átvitt értelemben is kiderült az ég Ceglédbercel felett: elérkezett a FLOWers Nyílt Napja!

A reggeli melengető nap fényében kerültek fel a kertet díszbe öltöztető színes selyemfestmények, melyek Földi Marcsi és barátai alkotásai. Minden képet érdemes volt egyenként szemügyre venni, mert ezernyi titkot rejtenek!

Hamarosan a finom falatok berceli képviselői is megjelentek: Dóczi Mézes Sarok az aranylóan fénylő mézescsuprokkal és Kitti Sajtműhelye az ínycsiklandó kecskesajtokkal.

Akik egyéni, magánéleti elakadással érkeztek, őket két gyakorló life coach, Megyeri Kata és Papp Anikó fogadta.

A nap legifjabb résztvevői és szüleik a FLOWers Várandós Klub programjain vehettek részt. Simonné Csontos Margit védőnő a babamasszázs varázsát osztotta meg, Illés Viki pedig a babahordozás rejtelmeibe vezette be az érdeklődőket. A Holistic Pulsing azaz a masszázs egyik gyengéd formáját szintén ő mutatta be. Gimesi-Deák Orsi pedig a kismamákat invitálta jóga foglalkozásra.

Mindeközben a nagyobb gyerekek se maradtak program nélkül. Ők Jeney Ágnes pszichológus vezetésével a szüleikkel együtt közös kreatív, kommunikációs foglalkozáson vehettek részt. Születtek itt hihetetlen történetek és ötletes családi címerek is.

A csodás időjárást kihasználva a programok jelentős része a kertben zajlott, így a Megyeri Kata és Scheffer Kriszta által vezetett családállításról szóló beszélgetés is. Rengeteg kérdés, saját tapasztalat és érzelmileg megindító pillanatok tarkították ezt a népszerű önismereti foglalkozást.

A másik, sokakat érintő problémára megoldást kínáló módszer, amivel megismerkedhettek a résztvevők, az az Access Bars. Márton Olga segítségével részletes felvilágosítást kaphattak a stressz kezelésében igencsak hatásos fejmasszázsról.

Persze hol is kezdhetnénk önmagunk megismerését máshol, mint hogy megtudjuk pontosan milyen személyiségek vagyunk. Ennek kiderítéséhez kaphattunk egy kis segítséget Szelényi Pétertől, aki a világszerte népszerű DISC módszert mutatta be.

Kovács Fruzsina, aki ősztől a FLOWers-ben is tart majd órákat, a testünket sem hagyta lustálkodni,a méltán testet-lelket felüdítő Pilatest mutatta be a gyakorlatban.

Ahogy a délutáni napsütésben lustán elterült az árnyék és az érdeklődők szellemi frissessége, könnyedebb, szórakoztatóbb témák is előkerültek. Induló Könyvklubunkat, ahol garantált a könyv és kávé páros lazító hatása, Scheffer Kriszta ismertette meg a közönséggel. A színek, előnyös és előnytelen színvilág izgalmas témájába pedig Bálintné Balogh Edina vezetésével nyerhettek bepillantást az ott lévők.

Bár biztosan állíthatom, hogy aznap mindenkinek sikerült oldani az esetleges stressz okozta feszültségből, a nap zárásaként egy külön, teljes értékű foglalkozás keretében stresszkezelésen vehettünk részt Kálmán Rita pszichológus vezetésével.

A rendezvényről képeket a galériában találhattok.

Mindenkinek köszönjük szépen a csodás, együtt töltött órákat, aki pedig nem volt ott, jelentkezzen be valamelyik eseményünkre és találkozzunk!

Gyere és töltődj fel nálunk!

Loading