Végre az időjárás is úgy gondolja, hogy itt a nyár!

Akár feltöltődésre vágyunk, ahol lelassulhatunk, akár a gyerekeknek keresünk kreatív, minőségi táborélményt, mindkettőre tudok ajánlani alternatívát.

A FLOWers Életmód Műhely két időpontban ( 2019. július 6-7. és 12. valamint július 8-12.) is szervez kézműves tábort felnőtteknek “A ráérő idő élvezete – rakukerámia kurzus” névvel.

Agyagozás közben erős audiovizuális kapcsolódás jön létre az agyban és a tevékenység során intenzíven figyelünk a kezünk által végzett munkára. Ez az erős koncentráció képes arra, hogy a stresszel kapcsolatos gondolatokat száműzze a fejünkből.

A rakukerámiák készítése mindig izgalmas és megjósolhatatlan, minden egyes darab egyedi és megismételhetetlen. Letisztultság és természetesség jellemzi őket. A rakukerámiák mindig kézzel készülnek, egyfajta meditatív állapotban. Úgy tartják, hogy egy raku tárgyat szemlélve, megláthatjuk saját lelkünket és létünk értelmét.

A tanfolyam vezetője Bollin Katalin keramikus művész. A foglalkozás összesen 18 órás (3 illetve 5 napra elosztva) és 30000 ft-ba kerül, amely tartalmazza a szükséges alapanyagokat is.

A gyerekeket 2019. július 8-12. között várjuk “Barátunk az agyag és a bicikli” táborunkba, ahol délelőttönként Bollin Katalin vezetésével az agyaggal ismerkedhetnek. 

A gyerekek agyagozás közben összes érzékszervükkel az alkotásra koncentrálnak, ezáltal oldódik a bennük lévő feszültség. A kognitív fejlődést is serkenti, hiszen aktív információ befogadás és feldolgozás történik a folyamat során. Arról nem beszélve, hogy a finommotorikát és természetesen a kreativitást is fejleszti.

Az itt elkészült művekből július 13-án kiállítást rendezünk a KertiPartiTúra rendezvény helyszínén.

Délutánonként kerékpáros kirándulások és vetélkedők várják majd a gyerekeket. A tábor minden nap 8.30-16.00 között tart, ára 28000 ft/fő, amely tartalmazza a napi egyszeri meleg étkezést és az anyagköltséget is.

Mindkét táborban a maximális létszám 12 fő.

Gyertek, jöjjenek, kerüljünk közelebb a természethez és önmagunkhoz!

 

Jelentkezés és további információ az Aktuális menüpontban.

Loading