Masszázs

ÚJ szolgáltatási körrel bővítettük a kínálatot, most már jöhettek hozzánk masszázsra is!

 

Többféle masszázs érhető el (bővebb információt lejjebb görgetve vagy a névre kattintva olvashattok):

Anti-stressz, Access Bars, svédmasszázs, gyógyító, Dorn terápia, Breuss masszázs, talpmasszázs, Thai masszázs

 

Válogassatok kedvetek és igényeitek szerint!

 

 

ANTI-STRESSZ RELAX MASSZÁZS (Megyeri Kata)

 

Az anti-stressz relax masszázs egy speciális mozdulatsoron alapuló, személyre szabottan kiválasztott olajjal végzett technika, mely az egész testet ellazítja.

A test teljes nyugalmi állapotba kerül. Kifejezetten ajánlott fáradtság, kimerültség enyhítésére, stresszes életvitelű, feszült vagy szorongó vendégeknek. A masszázs hatására helyreáll a test és a lélek harmóniája, a vendég kipihentnek, nyugodtnak érzi magát. A masszázs időtartama: 90-110 perc.

 

ACCESS BARS KEZELÉS (Márton Olga)

 

Emlékszel még ki voltál, mielőtt megmondták neked, hogy kinek  kell lenned?

A kutatások szerint életünk 95%-át a tudatalatti  hitrendszerünk irányítja.

A fejen található 32 Bars pont kapcsolatban áll agyunk különböző részterületeivel, és a tudatalattinkban eltárolt hiedelmekkel.

Ezek a pontok könnyű érintésre aktiválódnak. Kinyílnak hitrendszerünk kapui, gyengülni kezd irányítása a tudatos elménk felett.

A kb. másfél órás kezelés során az Access Bars kezelő a fejen található 32 pontot meghatározott sorrendben, finoman érinti, miközben te beszélgethetsz, pihenhetsz vagy akár el is alhatsz.

A “masszázs” során testi, lelki, és mentális blokkjaid oldódnak, elengedheted mindazt, ami akadályoz annak elérésében, hogy életedet úgy éld, ahogy szeretnéd.

 

SVÉDMASSZÁZS (Megyeri Olga/Németh Zoltán)

 

Finom mozdulatokkal az egész testet bekenjük olajjal, majd a test teljes ellazulása érdekében mély, simító mozdulatokat végzünk. A szív felé irányuló mélysimításoknak köszönhetően optimalizálódik a vérkeringés és a testnedvek szervezetben való áramlása. Ezt követően gyúró, dörzsölő, rezegtető nyomásokat alkalmazunk elsősorban a háton és a végtagokon.

Ezek a nyomások elősegítik az izmok ellazulását, valamint szétválasztják a merev, összetapadt izomrostokat.

A svédmasszázs különféle aromaolajokat tartalmazó krémekkel együtt elősegíti a méregtelenítést.

A hátfájdalmak megszüntetésében is hatékony, mivel a gerinc- és hátproblémák többnyire az izmok nem megfelelő elhelyezkedése miatt jelentkeznek.

Mint minden masszázs – az érintésnek köszönhetően – nyugtatóan hat az idegrendszerre és csökkenti a stresszt.

 

GYÓGYÍTÓ MASSZÁZS (Németh Zoltán)

 

A gyógyító masszázs alapja a svédmasszázs, ezért hasonló fogásokat alkalmazunk.

A masszázs célja, a nem teljes értékűen működő testrészek kezelése mellett, a test regenerációja és harmonikus működésének helyreállítása. A kezelés a panaszok enyhülése mellett ellazítja és növeli az izomzat teljesítményét, csökkenti az izomgörcsöket, a merev izmok okozta fájdalmakat, a sérülések utáni felépülési időt.

Továbbá serkenti a vér- és nyirokkeringést, fokozza a kötőszövetekben található kóros anyagcseretermékek távozását, a szervezet ellenálló képességét, valamint hatékonyan alkalmazható a szellemi fáradtság tüneteinek leküzdésében, nyak-, váll-, hát- és derékfájás, ortopéd eredetű problémák, anyagcsere- és emésztési problémák esetében.

 

DORN TERÁPIA (Németh Zoltán)

 

A Dorn terápia egy manuálisan végzett ízületi korrekciós technika, melynek célja a fiziológiás helyzetek visszaállítása.

 

A Dorn terápia hatékony kezelés fájdalmaknál, zsibbadásnál, akut és krónikus aszimmetrikus testi reakcióknál. A terápia alkalmas más megbetegedések kezelésére is, melyek direkt vagy indirekt úton kapcsolatban állnak a gerincoszloppal.

A gerinc területén megjelenő panaszok zöme visszavezethető az alsó végtagokra, és azok hosszbeli eltéréseire. A Dorn terápiával való kezelés során lehetőségünk van az ízületek korrekciójára, az izomzat lazítására, a gerinc mellett futó meridiánok (energiapályák) kezelésére, a csigolyákhoz tartozó belső szerv ideg- és energiaellátásának javítására, befolyásolható a pszichés működés is.

A végtaghossz különbség miatt károsodások jöhetnek létre az izmokban, az ízületekben, a szalagrendszerben, az idegrendszerben, a belső szervek működésében, és a meridiánok mentén az energia áramlásban is, emiatt kóros irányba változhat a test statikája és struktúrája.

A Dorn terápiával a végtagok és csigolyák vizsgálata után – ahol blokkot észlelünk – korrekciót végzünk.

Már az első Dorn kezelés után érezheti a pozitív változást panaszainak csökkenésével.

Kényelmes: Dorn terápiának nincs hely- és időkorlátja, egyszerű és gyorsan alkalmazható.

Hatékony az egészség és a közérzet javításában: A Dorn terápia segít helyreállítani az egészséges testfunkciókat, beleértve a megfelelő szöveti/szervi funkciókat és a test immunitását, hatékonyan javítja az egészséget és a közérzetet.

Minden korcsoport számára megfelelő: A Dorn terápia gyengéd és nem invazív, nincs szükség gyógyszeres kezelésre vagy tűre. Minden korosztály számára alkalmas, beleértve a kisgyermekeket és az időseket is.

Hatékony önsegítő technika: A Dorn-módszeres önsegítő technikák egyszerűek és biztonságosak, hogy gyorsan, kényelmesen és fájdalommentesen kiigazítsák az eltolódást, és enyhítsék az idegek ütközését, valamint a fájdalom és kényelmetlenség forrását. Mindössze napi 3-5 percre van szükség a kiegyensúlyozott gerinchez, valamint az optimális egészséghez és jóléthez.

Gazdaságos: A Dorn-módszernek fontos megelőző hatása is lehet, és segíthet megőrizni a szervezet egészségét a jövőben, valamint elkerülni bizonyos orvoslátogatásokat és orvosi költségeket.
Ne feledje : A DORN MÓDSZER NEM helyettesíti semmilyen más gyógyászati vagy nem gyógyászati kezelést, de nagyon hatékony kiegészítő lehet!

 

BREUSS MASSZÁZS – a porckorongok egészségéért (Németh Zoltán)

 

A Breuss masszázs egy gyengéd, gerincen végzett masszázs, mely nyújtja, lazítja a gerincet, s a mellette futó izmokat, és a kötőszövetet. Súlyosabb gerincproblémáknál, erős fájdalmaknál, merev izomzatnál vagy nehezen eltolható csigolyáknál a Breuss masszázs egy ideális előkészítője a következő Dorn terápiának. A modern masszázsterápia gyengéd és lágy fogásai segítségével képes maximális relaxációt biztosítani, regenerálni a szervezetet.  A Breuss masszázs során alkalmazott gerincnyújtó technikák hatékonyan csökkentik a porckorongok terhelését.

A porckorongmasszázst tetszés szerint lehet ismételni hetente többször is.

A Dorn terápiánál végzett korrekciók előtt és után egyaránt alkalmazható a Breuss masszázs, amely segíti ellazítani az izmokat, csökkenti a fájdalmakat, és felgyorsítja a regenerációs folyamatot.

(A Dorn terápia előtt végzett Breuss masszázzsal könnyebbé, fájdalommentesebbé tehető a manuálterápia.

A Dorn terápiát követően segít az ellazulásban, a regenerációban.

A gyakorlatban természetesen alkalmazható egymástól függetlenül is a két módszer!)

 

TALPMASSZÁZS (Megyeri Olga/Németh Zoltán)

 

A masszázs során a talpon található reflexpontok stimulálása által oldjuk a test bármely részén jelentkező feszültségeket, blokkokat. Ha az energiafolyam akadálytalanul áramlik szervezetünkben, akkor egészségesek vagyunk. Amennyiben  blokk állja az energia útját, a harmónia megbomlik és ez különböző betegségek megjelenését okozhatja.

A talpmasszázs ennek megelőzésében és kezelésében segít, mivel testi-lelki szinten oldja a feszültséget, fokozza a vér-és nyirokkeringést, helyreállítja a belső szervek, mirigyek, valamint az egész test működését, harmóniáját.

 

THAI MASSZÁZS (Németh Zoltán)

 

A thai masszázs a hagyományos távol-keleti gyógymódok egyike, amely alapelveiben különbözik a nyugati masszázsoktól. Elsődlegesen az ember energiatestével foglalkozik, s csak másodlagosan a fizikai testtel.

Energiablokkok oldására, izületek helyreigazítására alkalmas. Számos lazító, nyújtó gyakorlatot tartalmaz a kezelés. Rendszeres alkalmazása esetén az izmok teljesítőképessége akár 30%-kal is növekedhet.

A masszázs tulajdonképpen egy meditációs kezelés, amely során az ujjainkon kívül a kézfej, a könyök, a térd, a láb és talp használata is segíti a masszázs hatékonyságát.

A thai masszázs rendszeres alkalmazásával jó közérzetet érhetünk el, valaminta szív- és érrendszeri, emésztőszervi és mozgásszervi megbetegedésekre nyújthat kiváló megoldást. Mindezek mellett a masszázs kitűnő gyógyír lehet az alvászavarral küszködőknek és az ideges, stresszes életvitelt folytatóknak egyaránt.

Ez a masszázsfajta úgynevezett szárazmasszázs, mivel a kezelés során nem használunk olajat, illetve krémet, a vendég könnyű, laza ruházatot visel.

 

Érdeklődni és jelentkezni lehet (akár sms-ben is):

Megyeri Olga 06304601579

Megyeri Kata 06202105221

Márton Olga 06302427622

Németh Zoltán 06703844958

 

Árak: 30 perc – 3500 ft, 60 perc – 6000 ft, 90 perc – 8000 ft

 365 total views,  4 views today