Új szolgáltatással bővül a FLOWers, ezt szeretnénk bemutatni nektek.

Pár évvel ezelőtt volt lehetőségem grafológusnak megmutatni a kézírásomat. Ő írásban elemezte ki, általános képet vetítve elém a személyiségemről. Általános alatt nem azt értem, hogy olyan mint a napi horoszkóp és bárkire igaz lehet így vagy úgy. Annyit jelent, hogy nem kifejezetten az élet egy bizonyos területét érintő kérdésre kaptam elemzést. Ahogy olvastam, olyan képet festett rólam, mintha ezer éve ismernénk egymást, pedig még csak nem is találkoztunk. Rámutatott a képességeimre, jó tulajdonságaimra, ugyanakkor a hiányosságaimat sem hallgatta el. Elég komoly segítséget nyújtott abban, hogy pontosabban megismerjem önmagam. A legjobb pedig, hogy a mai napig szívesen előveszem, átolvasom és még mindig magamra ismerek benne. Természetesen vannak dolgok, amik változtak, de az alapvető személyiségem nem. 

 

Miben segíthet a grafológiai elemzés?

 

  • krízishelyzetek megoldásának segítése
  • párválasztási-, párkapcsolati tanácsadás
  • tanulási- és magatartászavarok, beilleszkedési problémák okainak felderítése
  • pályaválasztási-, pályamódosítási tanácsadás, munkaalkalmassági vizsgálat, vezető-kiválasztás, munkahelyi konfliktuskezelési tanácsadás
  • pszichés és szomatikus betegségek feltárása, szakember együttműködésével

 

Mire van szükség az elemzéshez?

 

  • Egy eredeti (nem fotózott vagy szkennelt) írásmintára. A mintának legalább 8 -10 sornak kell lennie. Legjobb, ha A/4-es sima (azaz nem vonalazott vagy négyzetrácsozott) papíron van, de lehet más is. A hangulatingadozás kizárásához ideális a 3 különböző időpontban (napok is eltelhetnek közte) írt minta. A szöveg, az amivel ír (toll/ceruza/filc), valamint ennek színe; szíve szerint választható.
  • Pár információ: életkor, iskolai végzettség, foglalkozás. Természetesen a grafológusokra vonatkozó titoktartási kötelezettség a megadott adatokra is vonatkozik.

A részleteket hamarosan megismerhetitek a facebook oldalunkon.

 

Edina

Loading