Pilates és gerinctorna

Kovács Fruzsinának hívnak, Pilates oktatóként a fitmummy® pre- és posztnatális módszerrel, illetve a Triplex® rendszerben tevékenykedek. Lehetőségem nyílott számos édesanyát végigkísérni a várandósságán, majd visszasegíteni őket a magabiztos testmozgás útjára. Minden alkalommal lenyűgöz a női test, a várandósság, a születés csodája és tapasztalataim szerint a tiszteletteljes, szeretetteljes bánásmódot a testünk sokszorosan meghálálja.

Ami a Pilatest illeti, jótékony hatásait sokan sokféleképpen próbálták már tetten érni. Amit én látok, az az, hogy az óráimra a vendégek a mozgás, az „együttnyögés” öröméért jönnek, jókat nevetünk és beszélgetünk (néha együtt sírunk, igen, volt már rá példa), aztán hazamennek, és szemrebbenés nélkül kitakarítják a házat (adott esetben várandósan!), vagy megpucolják az összes ablakot (és nem sajog a válluk), vagy lesúrolnak pár ajtót (és nem fáj semmijük). Ez a Pilates varázsa.

A FLOWers Életmód Műhely a legmesszebbmenőkig bababarát: pihe-puha felületekkel, összebújásra alkalmas ficakokkal várjuk a kisebbeket, és apró kezekbe illő kincsekkel, lapozókkal, játékokkal a kicsit nagyobbacskákat. 

 

 

Kovács Fruzsina: 06207789709

 

Jelentkezés

Loading