Eszedbe jut néha? Az érzés, amitől repes a szíved. A hangulat, amitől úgy érzed, bármire képes vagy e világon. Fel szoktad kutatni?

Pedig ott van benned is! Lehet, hogy elbújt, lehet, hogy kicsit fél megmutatni magát. Keresd meg! Igen, őt, aki belőled született, amikor még minden rólad szólt. Amikor volt időd álmodozni, remények könnyű szárnyait reptetni. Formálgattad megjelenését, ízlelgetted magadban elképzelt aromáját, csodáltad átszűrt vagy éppen ragyogó fényben megjelenő sudár alakját. Előtted lebegett célként, bár voltak nehéz pillanatok, de legtöbbször csak egy karnyújtásnyira volt. Ő volt, aki átsegített az álmatlan éjszakákon, a bántottságtól könnyes pillanatokon. Hűsen átsuhanó szellő volt egy forró nyári napon és melengető ölelés a téli zimankóban. Most már kíváncsi vagy ki ő, igaz? Remélem újra itt van veled és méginkább bízom abban, hogy soha nem is tűnt el. Ő, a gyerekkori álmod.

Mennyire szereted őt? Megtennél érte bármit? De legalább sok mindent? Ne legyints! Az álmok fontosak! Váltsd őket valóra! Van még időd, az mindig van, csak rá kell szánni! Ne félj őt megkeresni, a kebledre vonni és ígérni. Ígérni, hogy nem hagyod cserben, hogy megteszel érte amit csak tudsz. Ő te vagy és te ő vagy. Hagyd, hogy megtörténjen!

Ha pedig az a legnagyobb álmod, hogy önmagad megtaláld, keress meg minket a FLOWers-ben…

 

 

 420 total views,  1 views today